Skip to main content

Kifli Bisztró: étterem otthon

| Gourmet Riporter | Terülj, terülj!

Mindenki nehezen viseli a jelenlegi helyzetet, ami annak is köszönhető, hogy az embereknek a korábban megszokott, munka utáni kikapcsolódást jelentő programokról le kellett mondaniuk, így például a kedvenc éttermük meglátogatását. Erre a helyzetre keresett megoldást az ismert online szupermarket, íme a Kifli Bisztró.

 

 

Már nemcsak élelmiszereket, hanem több ismert fővárosi étterem fogásait is házhoz szállítják a Kifli futárjai. A Kifli kínálatában a Meatology, továbbá a Zsidai Home négy éttermének, a 21 Magyar Étterem, a Baltazár, a Spíler és az Opera Café fogásai szerepelnek. A Zsidai Home-ot tavaly hozták létre éppen azzal céllal, hogy az éttermi étkezés otthoni, fenntartható módjával megismertessék a vendégeket. Nagy lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik ez az elérhetőség.

A környezettudatos Kifli.hu környezetkímélő módon, a hazai vendéglátók és termelők támogatását szem előtt tartva indította el szolgáltatását. A vásárlók egyszerre két adagot tudnak rendelni, környezetbarát papírdobozban és zacskóban, így kevesebb műanyagot használnak fel, mint egy átlagos készétel rendelése esetén. Az éttermekben a séfek fokozottan figyelnek arra, hogy hozzáadott tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készüljenek a fogások. A vendégek kedvenc fogásaikat egy ideig bevezető áron, majd azt követően is az étterminél kedvezőbb áron rendelhetik meg akár a napi bevásárlással együtt.

kifli 01

S hogy miként rendelhetjük meg otthonunkba az éttermek kínálatát? Egyszerűen, mégis megidézve a megszokott éttermi élményeket: az étterem elkészíti a kívánt ételt, amelyet egyedülálló sokkoló-hűtéses technológiával frissen csomagolnak. A „vendégnek” otthonában már csak az utolsó simításokat kell elvégezni a fogásokon. Ezzel olyan éttermi minőségű fogások kerülhetnek az otthoni tányérra, mintha a vásárló kedvenc éttermébe ült volna be.

– Tavaly tavasszal adott volt a technológia és a kapacitás, így jött az ötlet, hogy juttassuk el közvetlenül a vendégeink otthonába a Meatology klasszikusokat. A Kiflivel több hónapja dolgozunk közösen a termékeken, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk a Kifli Bisztró indulásának – vélekedett az új szolgáltatásról Pataky Tibor, a Meatology étterem megálmodója.

 

Címkefelhő