Skip to main content

Léptéket vált a Venison Gusto

| Gourmet Riporter | Reflektor

Kinőtte Margit körúti üzletét a Venison Gusto, ezért a cég egy időre a világhálóra költözik – tudta meg magazinunk. A webshop segítségével azonban a cég továbbra is elhozza otthonunkba a prémium minőségű szárazárukat és húskészítményeket. Január 27-ig még nyitva tart a jól ismert üzlet, érdemes benézni, mert nagy kedvezményekkel vásárolhatók a prémium minőségű delikátesz termékek.

 

Fantasztikus évet zárt tavaly a Venison Gusto, amely huszonöt százalékkal tudta növelni bevételét 2021-hez képest – tájékoztatta magazinunkat Ivánácz Gábor, a Venison Gusto tulajdonosa, aki azt is elárulta, hogy a kiváló eredményben közrejátszott a profilbővítés. A vadakból és szabad tartásban nevelkedett jószágok tőkehúsából készített termékek gyártása és értékesítése mellett ugyanis a cég belépett a rendezvénygasztronómia világába: az első tapasztalatok alapján úgy tűnik, van fogadókészség itthon is a prémium minőségű kolbászok, szalámik, sajtok, borok élményalapú kóstolására.

veison gusto 03

A vártnál nagyobb sikerek továbblépésre, fejlesztésekre sarkallták a cég vezetőjét. „A még magasabb vásárlói igények kielégítése érdekében új, nagyobb alapterületű üzlethelyiségre van szükségünk, ahol étkezni is lehet, és alkalmas nagy létszámú gasztrorendezvények lebonyolítására” – avatott be bennünket Ivánácz Gábor, hozzátéve: jelenleg is folynak a tárgyalások a lehetséges helyszínek bérbeadóival.

veison gusto 01

Mindeközben az ügyfélkörük sem árvul el, természetesen továbbra is kiszolgálják vevőiket, senkinek nem kell lemondani a megszokott Venison Gusto-ízekről még átmenetileg sem. Amíg folyamatban van az új hely keresése, a vásárlók a Venison Gusto jól ismert webshopjában szerezhetik be kedvenc termékeiket.

Ivánácz Gábor kiemelte: a cég filozófiáján továbbra sem hajlandó változtatni. Noha a nagyüzemi húsiparban bevett szokás, hogy növekedési hormonokkal, rövid idő alatt felnevelt állatok vágóhídi maradéka is bekerül az előállított húskészítményekbe, ő ragaszkodik a természetes módon növekedő állatokhoz. A nemzeti parki környezetben, 4–10 év alatt felnövő, legeltetett haszonállatok és hazai nagyvadak tőkehúsából és belsőségeiből készülnek a Venison Gusto kolbászai, májasai, a sonkák, szalámik és bresaolák.

veison gusto 04

Ezek a húskészítmények megfelelnek a legmagasabb igényeknek, elvárásoknak: adalékanyag- és ízfokozómentesek, valamint folyékony nitrogén felett őrölt fűszerekkel készülnek. A cég tevékenységét a minőség tekintetében a kompromisszumot nem ismerő, szilárd értékrenden alapuló gyártástechnológia fémjelzi, utóbbira garanciát jelent a tengernyi elégedett, méltató vásárlói visszacsatolás is, illetve az a számos elismerés, amivel a cég tevékenységét díjazták az elmúlt évek során.

A Venison Gusto különleges, évkezdeti ajánlatokkal is várja az érdeklődőket: ha valaki nem járt még a Margit körúti üzletben, január 27. péntekig érdemes ellátogatnia, hiszen a helyszínen 30% árengedmény jár a – részben az olasz gasztronómiából érkező – delikátesz termékekre, és úgy tudjuk, a webshopban pedig további kedvezményeket tervez a cég.

veison gusto 02

Tészták, szószok, olajok, vagy éppen szarvasgombával ízesített krémek, fűszerolajok, egyedi balzsamecetek, különleges pestók, kiváló magyar és külföldi borok várnak új gazdákra. Ha lemarad a dátumról, akkor sem kell aggódni: a költözés alatt a világhálón lehet majd megvásárolni a megszokott, kiváló ízvilágú Venison Gusto-termékeket.

 

Címkefelhő