Skip to main content

Csípős bivalynyalóka – akár születésnapra is

| Velkei Tamás | Terülj, terülj!

A válságra mindenki másképp reagál. Akad, aki kesereg, más megpróbál életben maradni, kiutat keresni, több lábra állni. A minőségi szalámiairól, kolbászairól ismert Venison Gusto az utóbbit választotta, sőt, épp a kiútkeresés során talált rá egy olyan lehetőségre, amellyel nem csupán termékeket kínál, de a prémium húsok és húskészítmények mellett extra szolgáltatást is nyújt. Mindezzel pedig csökken a cég kitettsége, kevésbé érzi meg a koronavírus-járvány, vagy az ukrán-orosz háború nyomában járó dekonjunktúrát.

 

Minthogy ma népszerűek az újabb típusú, összetett élményeket kínáló rendezvények, a Venison Gusto is elérhetővé tett az érdeklődők számára egy különleges szolgáltatást – árulta el magazinunknak Ivánácz Gábor, a cég tulajdonosa, milyen újdonsággal tudtak jelentkezni a piacon. Kitelepülnek szinte bármilyen rendezvényre, és egyedi tartalmat közvetítenek exkluzív termékekkel, így az érdeklődők – hazánkban először – egy komplex csomagot kóstolhatnak, extra körítéssel.

nyalóka 05

Repertoárjuk meglehetősen tág: megfordultak már születésnapokon, konferenciákon, kiállításokon és esküvőkön is, hiszen a különféle eseményekre megrendelhető betétprogram már önmagukban kuriózumnak számít.

Nem csoda, ha partnereik között tudhatják mostanra a balatonfüredi Kékszalag vitorlásversenyt, a lakiteleki Hungarikum Ligetet, a Magyar Nemzeti Múzeumot, a Pénzügyminisztériumot, a Stefánia Palotát, a Törley Pezsgőmanufaktúrát, vagy a szállodák közül a Kempinskit és a Marriott Courtyardot. Az eseményeket legalább ötven résztvevőtől lehet igényelni, de a Venison Gusto akár több száz fős rendezvényt is elvállal.

nyalóka 03

És hogy mitől vonzó a kínálatuk? A kitelepülések alkalmával a vendégek találkozhatnak például 12 hónapon át érlelt vaddisznó- vagy szarvascombbal, amely körömmel, bőrzsákban érkezik, és Berkel szeletelővel vágják belőle a kóstolásra kínált, hajszálvékony ínycsiklandó szeleteket.nyalóka 06A prémium minőségű sonkákon, szalámikon és kolbászokon túl is csábító finomságokkal készülnek: zöldségek és gyümölcsök mellett francia sajtok és kovászolt kenyérszeletkék kerülnek a tálakra. A dekorációt virágdíszek egészítik ki, a standokhoz pedig molinó tartozik. Volt már több olyan rendezvényük, ahol a fentieket még csípős bivalykolbászból készült nyalóka is kiegészítette. A tányérok, evőeszközök a fenntarthatóság jegyében többnyire lebomló, préselt kókuszrostból készülnek, ami a szívünknek különösen kedves.

A megrendelők háromféle csomagból választhatnak. Az elsőben kitelepül a cég, három órán keresztül kisebb tálakról kóstoltat, miközben folyamatosan kommunikál a szalámik, kolbászok, sonkák készítéséről, fűszerezéséről. Ezalatt egy televízión a cég edukáló klipjei imázsfilmjei futnak, amelyeket figyelemmel kísérve a vendégek még jobban megismerhetik a termékeket.

nyalóka 02

A következő csomagban nagyobb, bővebb kínálatból állítanak össze tányérkóstolókat, amelyek igénybe vehető reggelire és snacknek egyaránt. Ez a szervírozás már porcelántányérra történik. A legmagasabb csomagban egész sonkát szeletelnek. „Egy sonka száz főt urasan kiszolgál” – hangsúlyozza Ivánácz Gábor, aki legtöbbször maga vezényli le az eseményeket, sőt, szeleteli a sonkát.

nyalóka 04

Kívánságra akár hamburgerekkel is készülnek. Egy közelmúltbeli rendezvényükön például a hamburgerzsemlébe Venison logót égettek, a buci alsó felét joghurtos kovászosuborkával kenték meg, majd erre madársalátát és rukkolát helyeztek. A szendvicsbe a cég termékeiből kívánság szerint tettek szalámit, szarvasbresaolát, amelyre hagymát halmoztak, végül cheddarból és edamiból összeállított, meleg sajtkrémet csurgattak a rétegekre. A zsemle felső felét szárított kajszibarack- és paradicsomlekvárral kenték meg. Kell ennél jobb falat?

 

Címkefelhő