Skip to main content

Intelligens kontaktgrill konyhába, kertbe

| Gourmet Riporter | Terülj, terülj!

Az önfeledt nyáresti grillezések ideális eszköze lehet a Sencor új kontaktgrillje: a készülék kezelését nagyméretű színes LCD-kijelző teszi felhasználóbaráttá. A japán gyökerekkel, de már európai központtal rendelkező márka ezzel a kis segítséggel a lehető legmodernebb technológiát biztosítja a nyári kerti partikhoz.

 

Az SBG 6238BK kódjelű készülék egyáltalán nem foglal sok helyet összecsukott állapotban, mivel mindössze 38 cm széles, 18,5 cm magas és 32 cm mély. Kimagasló mobilitást biztossít, mivel szükség esetén könnyedén és egyszerűen mozgatható a konyha és a kert között, hiszen mindössze 6 kilogrammot nyom. „Ennél is fontosabb azonban, hogy háromféle állásban működtethető. Használható teljesen összecsukva, ilyenkor a hússzeletek mindkét oldala egyszerre sül meg. Teljesen kinyitott állapotban is üzemeltethető, olyankor viszont jóval több hozzávaló grillezhető vele egyi időben. Mindemellett melegszendvicsek, illetve paninik készítésére is kiválóan alkalmas.” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának termékmenedzsere.

A készülék kezelését egy nagy méretű LCD kijelző könnyíti meg. A képernyőn nyolcféle program érhető el, így a felhasználók akár fagyasztott élelmiszerek kiolvasztására, továbbá szalonna, csirke, virsli, kolbász, steak és halsütésre, valamint hamburgerhús készítésére is használhatják. A kézi beállítással tetszőlegesen választhatják meg a grillezési időt és a hozzá tartozó hőmérsékletet.

sencor grill 23 02

A Sencor új intelligens kontaktgrilljénél kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készült grill sütőlapok biztosítják az egyenletes grillezést. A sima felületűn zöldségek, tojások, baconszeletek vagy különféle péksütemények készíthetők, a bordázott felület pedig ideális húsok, halak, sajtok, vagy kolbászok sütésére. A harmadik generációs, beépített fűtőszálak lehetővé teszik, hogy a grillre szánt ételek a lehető legegyenletesebben süljenek át.
„A sütögetések alkalmával keletkező zsiradék a speciális, kihúzható cseppgyűjtő tálcába csöpög, így felhasználóknak nem kell félniük attól, hogy azok esetleg idővel megjelennek a készülék oldalán” – emelte ki Lucza András. Nemcsak a csepptálca, de a sütőlapok is elmoshatók mosogatógépben, nagyban megkönnyítve ezáltal a készülék tisztán tartását.

A Sencor az új kontaktgrill esetében is figyelmet fordított a biztonságos használatra. A készülékbe számtalan biztonsági funkciót építettek, mint például a túlmelegedés elleni védelmet. A készülék hideg érintésű fogantyúkkal rendelkezik, amelyek működés közben sem melegednek át. A csúszásmentes talpak maximális stabilitást nyújtanak a grillnek.

 

Címkefelhő