Skip to main content

Főzzön otthon könnyedén!

| Sárréti Anita | Terülj, terülj!

Elképzelte már, hogy megvan minden hozzávalója, hogy egy ízletes ételt készítsen, és ezért egy lépést sem kell tennie? Immár nemcsak ábrándozhat erről, mert a Chefbaggel megvalósult a háziasszonyok álma. Természetes alapanyagokból összeállított, kiporciózott csomagok rendelhetők, amelyhez a cég fázisfotókat és leírásokat is biztosít, így még a gyakorlatlanabbak is könnyedén elkészíthetik a családi vacsorát.

 

Egyedi lehetőséget kínál a Chefbag azoknak, akik elfoglaltak a munka és/vagy a gyereknevelés miatt, ugyanakkor fontos számukra, hogy ízletes ételt tálaljanak szeretteiknek. Nincs szükség bevásárló listára, nem kell több boltban, munka után sorban állni.

chefbag 01

Csupán annyi a teendője, hogy választ a cég ételei közül, megjelöli, melyik nap szeretne főzni, a vállalkozás pedig házhoz szállítja a friss, konyhakész, előre kimért, prémium alapanyagokat, amelyekhez – és itt jön a lényeg – még fázisfotókkal ellátott receptkártyákat is biztosít, segítségükkel az ételek elkészítése szinte gyerekjáték. Az ételeket a saját konyhájában rövid idő alatt megfőzheti, elkészítésük nem igényel különleges szaktudást vagy technológiát.

chefbag 05

Az alapanyagok száz százalékban természetesek, lehetőség szerint hazai termelőktől származnak és szezonálisak. A hozzávalókat légmentesen lezárva, egy speciális hővédő csomagolásban szállítják, ezzel biztosítva a minőséget. Így akkor sincs gond, ha a kapott alapanyagokat nem tudná a megrendelő aznap elkészíteni. Minden hozzávalót kiporciózva szállítanak, így semmi sem megy veszendőbe.

chefbag 06

A vállalkozást segítő séf minden hónapban új recepteket alkot, amelyek között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Egészséges, különleges ételekből válogathat: húsok, halak és vegetáriánus ételek havonta megújulva kerülnek a Chefbagek közé.

chefbag 02

A cég figyel rá, hogy legyenek étkezési szokásokhoz alkalmazkodó ételek, a megrendelő választhasson olyan fogásokat, amelyeket a gyerekek is szeretni fognak, és senkit ne zárjanak ki az étkezés élményéből ételallergia vagy valamilyen diéta miatt.

Fotó: Chefbag

 

 

Címkefelhő