Skip to main content

Legyen ön is barista!

| Gourmet Riporter | Kávéház

Három új kávéőrleménnyel jelentkezett a Nespresso, a kapszulák segítségével – kis túlzással – bárki könnyedén olyan kávét készíthet, mint a baristák. Nem véletlen, hogy a cég legújabb limitált kiadású kávéit a világ elismert baristáinak szakértelme inspirálta.


Lehet vitázni arról, hogy a kapszulás, a kotyogós vagy a presszógépből lefolyt kávé az ízletesebb, ám az biztos, hogy milliók fogyasztanak különböző kapszulából készült feketét reggelente (vagy éppen délután). Utóbbi tábornak biztos jó hír, hogy az egyik legnagyobb gyártó, a Nespresso három új, limitált őrleménnyel jelentkezett.

A cég ajánlása alapján a Barista Chiarora keresztelt kávékapszula ideális egy cappuccino dolcehoz. A kapszulában lágy pörkölésű kávék keveréke rejlik, a gyümölcsös összhatású kávé a gondos válogatás eredményeként kiválóan harmonizál a tejjel. A Barista Scurot egy testes, robosztus espresso macchiato elkészítéséhez ajánlja a vállalat. Az újdonság 50 ml tejhab hozzáadása után a finom őrléssel és az osztott pörköléssel emeli ki a kávé komplex aromáit, vélekedik a gyártó.

 

A Barista Cortoban gondosan válogatott kávészemek őrleménye alkot erőteljes, intenzív ízvilágot. Ristretto nero kávét fogyasztani kívánó fanatikusoknak ajánlott, akik betelhetnek a kávé kiemelkedő ízjegyeivel, beleértve bársonyos, sűrű és szirupos textúráját, valamint sötét, márványos krémjével.

Fotó: Nespresso

Címkefelhő