Skip to main content

Rosalia: ismét rózsaszínben látni a világot

| Gourmet Riporter | Pincesor

A hosszú hónapokon át tartó korlátozások után a borrajongóknak nincs más vágya, mint újra együtt kortyolgatni a legkedvesebb barátokkal. Ha lehet, egy gyönyörű ligetben, hatalmas fák árnyékában, s csak örülni egymásnak, a nagyszerű pillanatnak. Mi lehet erre alkalmasabb, mint a Rosalia fesztivál?

 

A koronavírus-járvány miatt tavaly a helyszínen nem lehetett megrendezni a Rosalia fesztivált (#csakazertis mottóval online tartották meg a szervezők), s idén sem a megszokott májusi időpontban kerül rá sor. De ami késik, nem múlik: július 2-től 4-ig ismét várjá a rozék és úgy általában a finom, minőségi borok kedvelőit a megszokott helyszínen, a Városligetben.

a rosalia 2019 12

Idén tizedik alkalommal élvezhetjük a nyarat rosékkal, pezsgőkkel, ízletes borokkal, finom falatokkal Budapest egyik legkedvesebb boros eseményén. Több mint 60 borász kínálata mellett street food ételekkel várják a fesztiválozókat, továbbá a Máltai Manufaktúra is bemutatkozik különleges termékeivel.

a rosalia 2019 02

Lesz Liget Bora választás, ahol kiderül, melyik az idei nyár legnépszerűbb rozéja. A szakmai főtámogató a SPAR Magyarország lesz, amelynek jóvoltából bemutatkozik a fesztivál első saját bora, a Rosalia. A bort nem csak a rendezvényen lehet megkóstolni, később a SPAR üzleteiben is kapható lesz.

a rosalia 2019 04

A színpadon egymást váltják a könnyű- és világzene, a dzsessz és a folklór előadói, esténként hatalmas bulival vár mindenkit a Rosalia. Az új, vidám grafikákkal díszített poharak már bevetésre készen állnak. Egy tökéletes nyári hétvégi programhoz a recept és a hozzávalók adottak, nincs más dolgunk, mint kilátogatni a Lizsébe. Vére újra rózsaszínben láthatjuk a világot.

 

 

Címkefelhő