Skip to main content

Magyar kávézókat népszerűsítettek

| Gourmet Riporter | Kávéház

A kínai Coffee T&I Magazine stábja a júniusi World of Coffee kiállítás idején Budapesten járt, s ha már itt voltak, feltérképezték a fővárosi specialty kávézókat is. A látogatás során készült kisfilmet a lap most osztotta meg közösségi oldalán. Van mire büszkének lennünk.

 

A World of Coffee kiállításra (amelyről ITT, ITT és ITT írtunk) érkező kínai lap munkatársai a forgatás során több, Budapest belvárosában található specialty kávézókat járt végig a Coffee T&I Magazine stábja. A videóban szerepel a Madal (amelynek három egysége közül a Ferenciek terén találhatóba látogattak el a távol-keleti újságírók), a Tamp & Pull kilencedik kerületi kávézója, az Addicted2Caffeine & Figula Borsarok, az Espresso Embassy, a fekete, a Blue Bird Roastery (amelyről ITT írtunk bővebben), a My Little Melbourne és a Kontakt, ahogy a stáb járt a Racer Beans pörkölőjében is.

Szerencsére a filmben szereplő kávézók egytől egyig a legmagasabb minősséget képviselik, válogatott kávékból, nagy szakértelemmel főzik a feketét és a különböző kávévariánsokat. Szakértelmükről szerkesztőségünk is számos alkalommal meggyőződött.

spec kavezok 03

 

A filmben jutott figyelem a magyar főváros nevezetességeire is, feltűnik az Országház, a Budai Várnegyed, a Halászbástya, a Bazilika, a Ferenciek tere, a Szabadság híd, a Lánchíd, a Várkert Bazár, a Vásárcsarnok, a Gellért Hotel, a Deák téren álló óriáskerék, és egy pillanatra feltűnik a legendás Centrál Kávéház (amelyről korábban ITT írtunk) is.

 

Címkefelhő