Skip to main content

Immunerősítés gyógynövényitalok segítségével

| Sárréti Anita | Fitt és fenntartható

A tavaszi fáradtság sokaknál jelentkezik, ezért – jó esetben – törekszenek az immunrendszerük megerősítésére. A RedPower funkcionális gyógynövényitalok kitűnő választásnak bizonyulhatnak ebben az évszakban is, hiszen segítenek feltölteni a vitaminraktárakat, és támogatják az immunrendszer megfelelő működését.

 

A hidegebb évszak után örömmel merészkedünk ki a természetbe, ahol azonban a még gyenge immunrendszerünk nem mindig tud kellőképpen védekezni. „A természet ébredezik, a de megjelennek is, már nyílik a mogyoró, a barka és a mandula. A RedPower Immuno és Allergy ital jótékony hatásait gyorsan érezhetjük” – intett Egervári Gábor, a termék egyik megalkotója.

Kifejtette: a RedPower termékek folyadékalapban készülnek, ami segíti és egyben gyorsítja is a jótékony gyógynövénykivonatok felszívódását, így mihamarabb ellenállóvá teszi a szervezetet. Akár többet is fogyaszthatunk egyszerre, de javasolt legalább 3 óra különbséggel.almaredpower 04Egervári Gábor arra is rámutatott, hogy a RedPower nem kizárólag az allergiásoknak lehet hatékony termék. A Harmony a nappali nyugalmat és éjszakai alvást támogatja, a Man termék a férfiak egészségére van kedvező hatással, míg a Woman a női hormonok egyensúlyának helyreállítását célozza meg.

A RedPower csapat folyamatosan dolgozik új termékek kifejlesztésén is. Készülnek termékkel a gyermekes családoknak, és már megindultak az előkészületek olyan termékek gyártására, amelyeket vérnyomás ingadozása és az inzulinrezisztencia esetén ajánlanak. „Tesztidőszakban olyan termékek kidolgozása zajlik, amelyek részben folyékony formában jelentenek étkezési helyettesítőt. Jelenleg 3 éves kortól ajánljuk az italok fogyasztását, kismamáknak pedig célszerű konzultálni kezelőorvosukkal” – hívta fel a figyelmet a fontos körülményre az alapító.

Címkefelhő